Kupaje imaju novog vlasnika
25. apr 2014. | Vijesti | Autor: Stolaclook | Pogledano: 1919 puta
U srijedu 23. aprila/travnja 2014. Godine u Stocu je potpisan ugovor o kupoprodaji Gradskog bazena. Ugovor vrijedan 231.200,00KM potpisali su direktor Ardeida d.o.o., Branimir Markić i načelnik općine Stolac Stjepan Bošković.

- Ubrzo možemo očekivati početak radova, a već ovoga ljeta, bazen bi trebao biti otvoren za posjetitelje - izjavio je direktor Ardeida d.o.o. Branimir Markić, koji je također izrazio zadovoljstvo uspješnim završetkom procesa kupovine Gradskog bazena. Naime, ista firma prije nekoliko godina kupila je nekadašnji hotel "Bregava" koji bi u skorijem vremenu također trebao doživjeti bolje dane.

- Idejni projekt je završen i ove godine se planira krenuti u izgradnju hotela, a nadamo se kako će 2015. hotel biti otvoren - dodao je Markić.

- Cijelo područje opštine Stolac bogato je kulturnom i historijskom baštinom, kao i prirodnim ljepotama što ga čini idealnom turističkom destinacijom. Kvalitetan turističko-ugostiteljski objekat poput ovog zasigurno će povećati i upotpuniti sadržaj turističke ponude - kazao je načelnik Općine Stolac Stjepan Bošković.
 
Print verzija Posalji prijatelju Dodaj u Favorite
  Register